Workshops

Follow Media organiseert workshops op uw locatie. Infomatieve en doelgerichte workshops gericht op effectief gebruik van realtime communications en andere marketinginstrumenten. Snel en doeltreffend op weg met marketing en social media middels handige tips, trucs en tools. Leer hoe je planmatig social media kunt gebruiken richting je klanten en hoe je facebook, foursquare, hyves, linkedin en twitter kunt integreren in je bedrijfsvoering.

Kwantiteit of kwaliteit

Wat is belangrijker veel volgers of kwalitatief goede volgers? Kwaliteit is erg belangrijk en bepaalt hoe loyaal men is aan je organisatie of merk. Hoe loyaler hoe meer retweets en hoe meer bezoekers op je website. Met de workshops van Follow Media leer je het onderscheid maken en planmatig en gestaag werken aan de kwaliteit van je social media.

Service, informatie of verkooptools

Social media is niet alleen te gebruiken als informatief medium voor nieuwsberichten van je bedrijf, merk of organisatie. Het is de paraplu die boven je bedrijf hangt, waarvan je zelf kunt bepalen hoe hoog en breed je deze inzet. Kies je voor een passieve en informatieve benadering of juist voor een pro-actieve benadering. Follow Media leert je in een workshop de mogelijkheden van je eigen papaplu.

Workshops kunnen plaatsvinden op uw eigen locatie met maximaal vijf deelnemers. Vooraf wordt gekozen voor de opzet en de te behandelen onderwerpen. De duur van de workshops en eventueel de frequentie is in overleg

Benieuwd? Neem contact op via mailtwitter of facebook en vraag naar de mogelijkheden voor uw winkel, merk of bedrijf.

Ervaringen

Bas is lekker praktisch, snel, meedenkend, enthousiast en zorgt altijd voor iets lekkers tijdens onze sessies.
RiksjaTravel