Wie is follow media

FollowMedia-Bas-kleinFollow Media  is het mediabureau voor unieke “real time” communicatie campagnes en strategien. Het bedrijf is opgericht door Bas Wanrooij in mei 2011.

Na mijn studie HEAO Commerciele Economie heb ik jarenlang als Marketing Manager gewerkt bij diverse bedrijven, veel expertise opgedaan en een breed netwerk opgebouwd. Met als resultaat enthousiaste opdrachtgevers, diverse nominaties en Marketing en PR awards.

Follow Media is flexibel en houdt van persoonlijke benadering. De pragmatische aanpak in combinatie met mijn hoge eisen resulteert niet alleen in kwaliteit, maar ook in het vermogen om snel te kunnen schakelen en mezelf aan te passen aan de wensen van uw organisatie.

Follow Media heeft een actieve benadering en een transparante en open werkwijze.

Heeft u een uitdaging voor mij? Neem dan contact op met Follow Media en ik help u graag verder.