Portfolio

Een greep uit de portfolio van Follow Media. Diverse succesvolle campagnes en opdrachten ter illustratie. Voor specifiekere vragen kun je contact met ons opnemen via mail, twitter of facebook.

Santorini.nl – Website Griekse eiland Santorini

Santorini.nl - alles over Santorini

Voor promotie van het Griekse eiland Santorini deze uitgebreide site met veel informatie en foto’s, actueel weer, interactieve kaart met bezienswaardigheden en integratie van diverse social media.

Zoover – Kreta reporters

Snow White and the Huntsman Facebook Follow Media

Met Zoover, verkeersbureau van Hersonissos en Griekenland.net de Kreta reporter campagne opgezet en uitgevoerd. In 100 woorden konden Kreta fans hun motivatie insturen voor een reis als reporter naar Chersonissos, Malia of Gouves.

Universal – Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman Facebook Follow Media

Voor Universal Pictures International Netherlands is op de Facebookpagina van Snow White and the Huntsman een app met deelfunctie van de trailer van Snow White and the Huntsman met prijsvraag opgezet. © 2012 Universal Studios. All rights reserved.

Eye-Wear.nl – Facebook campagne

Voor Eye-Wear.nl en Griekenland.net “Lente quiz” opgezet op Facebook met app. Deelnemers maakten met de juiste antwoorden kans op een Ray-Ban Aviator.

 

Universal – Despicable Me 2

Despicable Me 2 Facebookactie Follow Media

Voor Universal Pictures International Netherlands is op de Facebookpagina van Despicable Me een app met deelfunctie van de trailer van Despicable Me 2 met prijsvraag opgezet. © 2012 Universal Studios. All rights reserved.

Debbie Mels Lommers Makelaars – Facebook

Voor Debbie Mels Lommers Makelaars de Facebookpagina aangekleed, vormgegeven en Foursquare applicatie en voor aangeboden woningen.

Euroknallers.nl – Lastminute vakanties

Euroknallers lastminutes website Follow Media

Voor Euroknallers.nl is een project opgezet met verschillende domeinen. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig op hun favoriete vakantiebestemming de beste vakantie-aanbiedingen zoeken, vergelijken en bij de reisorganisatie boeken.

Neckermann Reizen – GriekenlandQuiz

Voor Neckermann Reizen is op de Facebookfanpagina Griekenland.net de unieke GriekenlandQuiz opgezet. Na het beantwoorden van diverse Griekenlandgerelateerde vragen maakte men kans op een vakantiecheque van 450 euro.