Partners

Follow Media werkt samen met partners voor aanvullende specialiteiten. Bewezen partnerships die resulteren in totaaloplossingen en passen bij de werkwijze van Follow Media.

MarketairMarketAir is gespecialiseerd in marketing en communicatie consultancy voor de Benelux. Expertise in de Belgische markt voor de reisbranche met online en offline campagnes voor verkeersburo’s, luchtvaartmaatschappijen en hotelketens. No nonsense mentaliteit en gedreven altijd gericht op kwaliteit en resultaat.

MCS LogoMCS is een PR-bureau met een lange historie in de IT-sector, maar ook met veel expertise in andere sectoren. MCS kenmerkt zich door de vaak jarenlange relaties met klanten, inclusief internationale marktleiders. Dat kan alleen als je als bureau resultaten boekt, als adviseur en als uitvoerder, met oude én nieuwe middelen. MCS zet zijn klanten zelfverzekerd in de markt, maar wél met beide voeten op de grond. Niet door het aftroeven van de concurrentie, maar door het op lange termijn neerzetten van een ijzersterk beeld van de organisatie, rekening houdend met budgets en doelstellingen. De aanpak van MCS is creatief, realistisch en compact, met een focus op concrete resultaten.