Optimaliseren

Follow Media kan je huidige offline uitingen en campagnes optimaliseren en afstemmen op de digitale (online) activiteiten. Oplossingen op maat tegen zeer scherpe inkooptarieven. Benieuwd? Neem contact op via mail, twitter of facebook en vraag naar de mogelijkheden.

Follow Media is gespecialieerd in het optimaliseren van uw huidige communicatiemiddelen en helpt bij strategiebepaling en marketingplanning. Is je website ook mobiel goed te raadplegen? Is je bedrijf actief op Facebook en Twitter  maar niet tevreden over de huidige resultaten? Met onze jarenlange ervaring krijgt u een passend en gestructureerd advies, snel uitvoerbaar en resultaatgericht.

Strippenkaart en marketingabonnement

Juist in deze tijden is het belangrijk om alleen te betalen voor de diensten die je nodig hebt met de controle over de uitgaven. Follow Media heeft hiervoor de strippenkaart geintroduceerd. Je koopt uren op basis van staffels voor een bepaalde periode. De prijs is vooraf afgesproken en hoe je de uren wilt gaan inzetten is naar eigen invulling. Van brainstormsessies tot out of the box voorstellen, maar ook van trainingen of workshops tot community management. Vraag naar de mogelijkheden voor de Follow Media strippenkaart of het marketingabonnement.

De 5 voordelen van de Follow Media strippenkaart of het marketingabonnement:

  • Voorkom verrassingen van extra kosten
  • Expertise, hulp en advies op maat tegen een vast tarief
  • Al vanaf vijf uur per maand en dus ook voor MKB en detailhandel
  • Kan op afstand  en/of op locatie
  • Breed inzetbaar voor marketing, communicatie, media inkoop en social media

Ervaringen

Bas heeft mij uitstekend geadviseerd op het gebied van Social Media en alles uitgelegd in Jip & Janneke-taal. Dankzij Follow Media is mijn Facebook fanpage onderscheidend ten opzichte van collega-makelaars en maak ik inmiddels gebruik van Foursquare waar onze woningen worden gepresenteerd. Professioneel, behulpzaam en met kennis van zaken, ik kan Follow Media van harte aanbevelen!
Debbie Mels Lommers Makelaars.