Oplossingen

Geen beperkingen maar mogelijkheden dat wil je als ondernemer graag horen. Oplossingen die passen bij je bedrijf: snel toepasbaar en resultaatgericht. Follow Media inspireert en heeft passie voor marketing en communicatie en zoekt naar creatieve oplossingen.

Facebook CMS

Speciaal voor Facebook heeft Follow Media een CMS ontwikkeld. Nu kun je zelf snel en eenvoudig je prijsvragen en wdstrijden organiseren voor meerdere Facebook bedrijfspagina’s tegelijk. Online in het CMS maak je de prijsvraag of wedstrijd op en vervolgens plaats je deze eenvoudig aan de Facebook pagina’s die je wilt. De winnaars selecteer je uit de inzendingen in de aparte databases. Start de interactie met je fans op Facebook en vraag naar de voordelige abonnementen op het Facebook CMS.

Ervaringen

Met het CMS voor Facebook kunnen we snel en makkelijk winacties opzetten voor al onze filmtitels en zelf de inhoud bepalen en aanpassen.
Universal Pictures International Netherlands

FacebookCMS-FollowMedia-Online-Start FacebookCMS-FollowMedia-Online-Klaar

Digitaal

Voor Facebook en Linkedin bedenkt, ontwerpt en creeert Follow Media eigen apps en tabs. Verhoog de engagement van je social media met een eigen app zoals een quiz, prijsvraag, fotowedstrijd of andere modules. Follow Media beschikt over een eigen SSL certficaat en kan de apps zelf hosten. Een vereiste van Facebook sinds oktober 2011. Bekijk onze cases en referenties.

Ervaringen

Samen met Follow Media zijn wij een zoektocht gestart naar Kreta Reporters middels een Facebook applicatie. Een succesvolle actie die ons meer content, engagement en fans heeft opgeleverd.
Zoover

Samen met Follow Media hebben we de Griekenland Quiz succesvol ingezet op Facebook. Met selectief gekozen vragen veel ‘engagement’ en nieuwe Griekenland fans.
Neckermann Reizen

Met Follow Media hebben we diverse succesvolle acties op social media gebied uitgevoerd met boeken over Griekenland.
Totemboek uitgeverij