Bouwstenen

Hoe bouw je zorgvuldig en planmatig aan je bedrijfsnaam? Follow Media heeft een uniek bouwstenen concept ontwikkeld speciaal voor de detailhandel en het MKB. Met het systeem kun je zelf bepalen welke instrumenten en media passen bij de doelgroep(en) en strategie van de onderneming.

Welke communicatiemiddelen zijn momenteel in gebruik en welke media zijn potentieel interessant? De basis is de huidige situatie van de onderneming, vanwaar stap voor stap verder wordt gekeken naar de mogelijkheden.

Welke doelgroepen wil je bereiken, wat voor soort internetgebruikers zijn deze, welke media passen bij de strategie van de onderneming en hoe kunnen deze effectief, snel en tegen de laagst mogelijke kosten worden ingezet.

De afstemming van de ideale combinatie tussen digitale (online) en offline activiteiten voor de “Bricks & Clicks” passend bij je winkel of bedrijf, de bedrijfsvoering en de doelgroep(en).

Bouw gericht aan de toekomst van je organisatie en kies voor de bouwstenenformule van Follow Media. Bekijk onze cases en referenties.

Ervaringen

Met nieuwe inspiratie bereik ik de juiste doelgroepen met een passende boodschap. Via Twitter kan ik mijn netwerk nu goed onderhouden en verder uitbouwen.
Teus Zantman, illustrator en grafisch ontwerper.